• Szefmester
    Én konkrétan csak nem akarok tudni, nem mutat fel annyi újdonságot sem, a csempéken kívül hogy akár csak lekalózkodjam. Melóhelyen már megvan de csak mert az új gépekre ezt pakoljuk.. de ennyi. AZ pedig hogy akár 7 másodperccel is gyorsabban kapcsol be.. húúúúha. Akkor 7 másodpercig megy úgy a gépem üresben hogy én még a wc-n vagyok vagy a konyhában. A felkelek, és beröffentem a masinát hibernálásból (hdd-vel! nem ssd-vel) majd elkezdem a napi életem, és amikor égeztem akkor behuppanok a székbe és kezdetét veheti a géphasználat. Na most akkor nekem mi a retkes lóf*szért éri meg hogy a win8 ugyanazon agépen 7 másodperccel gyorsabb, vagy hogy egy progit 1 másodperccel gyorsabban nyit meg?
    SEMENNYIRE!
    Egyszerűen azért mert nem igen tudok olyan munkáról ahol egy ablakot annyiszor nyitnának meg hogy nagy számok miatt megérje foglalkozni az egy másodperccel. Ha egy animáció renderelésénél képkockánként van 7 másodperc különbség akkor arra azt mondom hogy helyes, és díjazom, mert egy sokperces animnál már a végén perceket SŐT órákat jelent a 7 másodperc.
    Álljon fel mindenkinek az e-peen-je akinek erre áll fel, de ne ez legyen a legnagyobb jóság benne. Ha gyorsítani akarom a gépem akkor veszek két ssd-t és raidbe kötöm.