sw7_640x282.jpg
  • Flyingparadise
    #1394
    LOL? Márminthogy én... Hát igen a számítógépen való mozinak amely megfelelő tv-vel hangrendszerrel fotellal (bár valljuk be ami a VIP teremben található azt csak Mi is az-az áruház ami Budaörsön a Tesco mellett feszül? Nem Ikea mert az a legnagyobb átejtés aki az Ikeában vásárol elnézést az off ért és az érintettektől is annak elment az esze. Egyszer még 15 éve vettem tőlük egy fotel garnitúrát, kb. akkor jelenhettek meg... Nem hazudok háromszor!!! kellett kicserélni. A negyedik kettétörésnél kiraktam az utcára a romáknak....
    Pedig kicserélték volna ötödszörre is,,,, De ami sok az sok...
    Azóta max. a szószos sült krumplis gombócokért megyek oda. Na az jó!!! Ja igen és a korlátlan fogyasztható pia. Segítsen már valaki akinek esetleg beugrik valamilyen szömörce talán de Isteni finom és valóban nem nézik mennyit fogyasztok pedig az amit és ott magamba töltök az komoly mínusz kell hogy legyen... Ilyen halvány betűt nem lehet itt használni? Ha nem bocsánat viselkedem!
    Mindenesetre a Tesco mellett elhelyezkedő áruház 2 ik emeletén Vannak ilyen 2-3 mikás fotelek.
    Na abba beleülsz ki se akarsz szállni. De személy szerint megelégszem az aputól örökölt fotellal mivel rájöttem, hogy a jyskben kapható 15 rugós 8 centis memóriahabos ágybetétet 4 részre hajtom, alaposan összekötözöm majd alá minél nagyobb (nem szélességre hanem terjedelemre )könyveket rakok az is igen komoly kényelmet kínál. :) Majdnem megközelíti a 4 millás fotelt. Na jó azért annyira talán nem kényelmes de mindenképp megéri!!!