• muerte2
    Nagyon vicces, ahogy az andriod rendszer "nyilt" sagat egyesek egyenesen hatrany kent allitjak be.
    Itt jegyeznem meg, hogy tobbek kozott 2 evet nyuztam egy SGS-t, amin egyszer lett rendszer frissitve, az sem mert kikerulhetetlen volt, hanem mert ugy akartam. Azota gond nelkul es problema mentesen hasznaltam es most hasznalja asszony tovabb. Tehat nem KELL fözött ROM okkal szorakozni, csak ha valaki akar, mert androidon adott ra a lehetoseg. Az uj telefonom is Android ot futtat, elegedett vagyok vele, ha ugy latom, majd cserelek ROM ot, kernelt amilyenre akarom, mert megtehetem.
    A free app okra csak annyit mondanek, ha valaki ingyen akar valamit akkor el viseli azt a kis bannert allul a reklammal, ha nem tetszik neki megvehetoi az appot reklam nelkul, ez megint csak +1 lehetoseg az alma termekeihez kepest.
    Hiaba frocsognek nehanyan, hogy az android telenyomja a telefont reklammal, aztan beszelnek soher androidosokrol.. No de megkerdeznem, hogy ha te az ingyen verzoit hasznaltad ahol idegesitettek a reklamok, akkor ki is a soher baratom? :)