• levente68
    #52
    Ja, lemaradt, tudom és elején is értettem, hogy Apple NEM egyenlő az iOS-szel.
    No és? Az asztali részére ugyanezek állna egyrészt, másrészt nem arról van itt most szó, még a cikk sem azt a részét taglalja.

    Jó az OSX, amiben jó. Amiben meg más jó, abban más jó. Magasról teszek a statisztikákra, avval én még sosem jöttem és nem is fogok, de a számok tükrében van jobb oprendszer és bár valamikor sok tekintetben valóban felülmúlt másokat az Apple rendszere, egyrészt az régen volt és akkor sem annyira, ahogyan híresztelték. Anno én találkoztam olyannal, aki DTP-t dolgozott Mac-en és volt annyi becsülete, hogy bár otthonra is vett egyet, elmondta, nem annyira nagy szám az, volt vele baja elég. Én is foglalkoztam DTP-vel PC-n, simán megoldható minden vele töredék áron, nem kell ezt úgy felfújni. Az árcédulát se kellene...
    Brutális PC-t raksz össze egy Mac árából ugyanazokból az alkatrészekből akár és ne gyere azzal se, hogy az lego PC, mert ez kamu. Jó egy brand gép, tény, de amennyivel többe kerül, az sokszor túlzás, a Mac ára meg egyenesen rablás, akkor is, ha van jó tulajdonsága bőven.