• levente68
    #51
    Én nem fogok itt korrupcióról vitázni, mikor az egész világ mocskos és korrupt, amitől én hányok, az utolsó kisembertől a legnagyobb titulusú világi emberekig.
    Nyilván nem egy dalai lámára gondolok, ugye...
    Amerika földje a legmocskosabb e szempontból, aki ezt nem tudja, vagy vitatja, azt csak sajnálni tudom.

    A multitouch kijelzőt akarták szabadalmaztatni, ezért is jelentek meg alternatív megoldások rá anno WinMo-n. Ha végül nem úgy lett, az nem az Apple-ön múlt, ugye ezen nem nyitunk vitát?

    Mert olyanoktól nyúlt, akik akár már nem is léteznek, vagy nem olyan szánalmasak e téren, mint Apple. Nézz utána, hány olyan megoldás van, ami nem eredeti Apple, sokat találsz, ráadásul most volt az órás fiaskó, talán tudsz róla. De ugyanilyen a térképszolgáltatás, de az egész mobilpiacra lépése, kár ezt fényezni.

    Ha a Note-ban nem találsz innovációt, baj van, ha a Note II-ben sem, akkor katasztrófa... Ne azokat nézd, ami már valóban létezett előtte talán, keresd az újat, meg lehet találni, akkor is, ha nem fogják rá, hogy "We reinvented"....

    Tehát, mindenki nyúl, lop, átemel, másol és mindenki tesz is hozzá, ezt anno Sj be is vallotta, csak aztán megfeledkezett róla, honnan jött, merre járt, mit ugatott régen. Követőjeként teheted ezt te is, attól nem változik az igazság.

    Tudod, nem értem az innováció terén miért számít a korrupció, de ha te el tudod képzelni, hogy az Apple nem korrupt, akkor is gond van.
    Tény, tudom, lebuktak Samsung-os vezetők ezen-azon, de ez emberekről szóló történet. megteheted, hogy egyéb érv híján ezt ragozod, de nem tűnik korrekt dolognak. Google is korrupt? Vagy ők sem? Számít ez? Hidd el, megvan a maga vajmennyisége minden cégnek a füle mögött!
    De amíg most már nem kevés céget és embert haragított magára a pereivel Apple, addig kár mosdatni, egyrészt nem igényli, másrészt a saját hitelességedet ásod alá vele. Nem véletlen, hogy ezen perek nyomán jutottak talán elegen végre odáig, hogy a korcs szabadalmi rendszert át kéne formálni...
    Aztán, némelyik per folyamán igencsak korrupciógyanús ítéletek születtek néha igen gyorsan. Ráléphetsz a szemedre és mondhatod, hogy te ezt nem látod...