• levente68
    #46
    Kiabálhatsz, hogy nem figyelek, de így kezdtem:

    "Ez a vita évek óta megy és amiket írtam, többször is terítéken voltak.
    Én emlékszem rá, elnézést."

    Értem, amiket mondasz. Az a kérdés, az érthető-e, amit én mondok.

    Nem mondtam olyat, hogy bárkivel teljesen egyetértenék, azt mondtam el, hol a hiba abban, ahogyan nekiálltok vitázni.

    Mára igaz, hogy az Apple saját CPU tervezőcéget vett, vásárolt fel, sőt a kezdeti iPhone-okat is meg kellett tervezni, mert attól, hogy bedobod a kosárba az alkatrészeket, attól nem áll össze késztermékké, de amit mondtunk sokszor és ti is tudjátok, a történet javarészt nem gyártásból, hanem gyárTATásból állt és áll.
    Mások által kitalált dolgok ötvözéséből, majd annak erősen sajátként való magasztalásából.
    Soroljam?
    Kapacitív kijelző, multitouch és társai, ezek nem az Apple ötletei, mégis anno ilyeneket is le akartak védeni, sőt talán sikerült is.
    Nagyon sok dologról derült ki azóta, hogy feledés homályába merült cégektől, vagy készülékektől "kölcsönözték" az ötletet, elfelejtve azt megjelölni forrásként. Neki szabad lopni, tőlük nem. No, ez veri ki a biztosítékot.

    Mellette természetesen le a kalappal a valódi fejlesztéseik és saját ötleteik előtt.

    De adjuk meg a tiszteletet a többieknek is! Itt jön a képbe a Samsung, amely cég kiemelkedik erősen a többiek közül egy ideje, ezért az 'evil' megtestesítője most az Apple és a ti szemetekben, pedig semmivel nem korruptabb, szemetebb cég, mint a többi, csak a reklámkampány azokról nem tárt fel dolgokat. Hidd el, nagyon korrupt mind, ahogyan az egész világ. Igen, az Apple is.

    Vissza az innovációhoz, látod-e a Samsung innovatív voltát az elmúlt években? Mert ha nem, no akkor kár vitáznunk...

    Megvettem a Note II-t és lenyűgöznek az innovatív dolgok benne, evvel mindenki egyetért, milyen komoly innovációval jött az iPhone5, amit persze fejlesztettek, de a user abból keveset érez?