• narumon
    #44
    "A Samsung, aki szerintetek csak másol - és félreértelmezitek a 100 oldalas mókát is - , igen sokat tesz bele a liszenszelt dolgokon felül a telefonjaiba."

    Mint az összes másik telefongyártó. Pont erről beszéltem. Nem állítottam, hogy nem így van de a Samsung ebből a szempontból nem különlegesebb mint a Sony, Nokia vagy akár az Apple. És sehol nem írtam, hogy csak másol. A srác azt írta, hogy az Apple CSAK összedobál alkatrészeket - ami mint tudjuk nem igaz - a Samsung meg CSAK INNOVÁL ÉS MINDENT maga csinál - ami mint tudjuk nem igaz. Bár nem is értem ezen mit lehetett félre érteni, de remélem így már tiszta.

    "Tény, hogy az iPhone által indított trendet lovagolták meg, ehhez kellett, hogy hasonlítson rá, de ha nem tudtok felsorolni néhány komoly különbséget és plusz hard- és software elemeket is, akkor kár beszélgetnünk."

    Levente! NEM VOLT ILYENRŐL SZÓ! Elő sem került a hasonlít, meg mi a különbség. A srác azt állította, hogy a Samsung telefonban a Samsung mindent maga csinál az apple meg az iphone-ban semmit. Ha szerinted ez nem erős hazugság akkor még most hagyjuk abba a beszélgetést.

    "Ezen túl, a térképszolgáltatásuk nem szolgai másolata a Google szolgáltatásának? Nem, persze, hiszen tök más szerintetek. Itt a baj, ha Apple másol, azt szabad..."

    NEM VOLT ILYENRŐL SZÓ!

    "A Samsung igencsak sikeres lett, perelik orrba-szájba és ne is próbáljátok magatokon kívül másnak is bebeszélni, hogy nem azért perelik."

    MIRŐL BESZÉLSZ? NEM VOLT ILYENRŐL SZÓ!

    AZ ÖSSZES TÖBBIRE IS EZT TUDOM MONDANI! NEM VOLT ILYENRŐL SZÓ!

    Elnézést a kiabálásért de olyanokat hoztál fel amiről szó sem volt itt, tehát ezen kívül nem is reagálok rá, mert nem tartozik ide.