• narumon
    #40
    "No, azért az igazságtól, mint rendszerint, ti is messze jártok..."

    Levente! Az a baj, hogy te megint olyat látsz ami nincs. Ez ugyanaz az eset amin párszor már összevesztünk. Én mindössze a srác HAMIS állításait cáfoltam - ha valahol nem így volt akkor azt kérlek emeld ki, átnézem, hogy mit értelmezhettél félre.

    "Azt leírni ma, hogy a Samsung-tól nulla innováció jön, teljes önlejáratás, ezt egy picit is képben lévő ember nem mondja."

    Ki és hol írt ilyet? A srác állított valamit (jó nagy baromságot) amit tételesen megcáfoltunk. Sehol nem állítottam, hogy a Samsungtól nulla innováció jön, ellenben a VolJin azt állította, hogy az Appletől nulla jön és erre hozott egy példát ami sántít, erős csúsztatás és valótlanság keveréke. Ezt gondolom még te is belátod.

    "Mindenki emel át dolgokat a saját termékébe, ebben az Apple sem kivétel, sőt."

    Ennek az ellenkezőjét sem állítottam.

    "Tudjuk, szerintetek a Samsung szolgaian másol - mennyire szánalmas ez a kijelentés -, mégis rengeteg termék esetén láthatunk jobb megoldásokat a Samsung-tól. Valamint elég sok szegmensben uralja a piacot."

    Levente! Olvass és értelmezz. Visszanéztem, senki nem állított ilyet. Annyiszor megbeszéltük már ezt miért kezded újra? Nem arról volt szó, hogy miben uralja a piacot. Mégegyszer: a srác állított egy valótlanságot amit kijavítottunk. Nem írta senki oda mellé, hogy a Samsungnal ezmeg az a terméke szar lenne vagy bármi ilyesmi. Olvasd már el még egyszer légyszíves mielőtt megint elkezdesz olyanokat állítani amik el sem hangoztak!

    "A régen ócska RAM-ok, HDD-k helyett ma jókat adnak, a HDD-ből kiszálltak és példaértékű az SSD gyártásuk, monitor, TV és panel terén régen nagyon ott vannak, sok olyan istenített cucc van, amiről a gazdája nem is tudja, hogy belül bizony Samsung..."

    Ennek az ellenkezőjét sem állította senki. Igazad van, egyetértek. Csak VolJin nem erről beszélt...

    "Azt meg végképp szeretem, mikor laptop frontján azt állítjátok, hogy a Samu az Apple-t hamisítja, miközben a Sony-t nyúlja mindkettő, lol..."

    Hol történt ilyen állítás? Én ilyet sem látok.

    Levi kérlek, mielőtt beszállsz az ilyen beszélgetésekbe, legalább tényleg olvasd el figyelmesen, hogy ki mit állított. Ez nekem megint nagyon flamekeltés szagúnak tűnik, hiszen tele tetted a hozzászólásodat olyan állításokkal amik NEM HANGZOTTAK EL. Akkor miért próbálod ide keverni ezeket?