• Magiszter
    #64
    "Ha tehetném elég lenne egy dos promt is ,mert nem kell több."

    Neked nem kell több...
    Nekem kell a naprakész rendszer, a friss driverek, a legújabb szolgáltatások.
    A gépemben lévő 8 giga ramot még egyik program sem tudta mind megenni (kivéve VMware), és a memóriakezelése a Win8-nak kimondottan jó. Volt hogy az alap 1,2 gigát, amit foglal, levitte 520-ra, mert kellett még az egyik App-nak. A rendszer sebessége sem változott meg, minden gördülékeny és gyors. A Metro-t meg már jól belaktam. Minden kézre áll, mindent könnyen elérek. Sőt, kimondottan tetszik hogy nem az asztal van szétbarmolva App-okal, hanem a Metro felületen tudom csoportokba rendezni őket. Így csak akkor kerülnek a szemem elé, amikor szükség van rájuk. A régi start menü egyáltalán nem hiányzik már.
    Az élő csempék pedig kimondottan okos ötletek. Így az alkalmazás elindítása nélkül látom a leveleket, az időjárást, a naptár bejegyzéseket.

    Arról nem is beszélek hogy nem kell driverekkel vacakolnom. Feltettem és kész volt. Egyedül a touch pad szoftverét kellett még felraknom a gesztusvezérlés miatt, hogy elérjem a teljes funkcionalitást.


    Büdös Bohóc:
    "Nálam vagy 3x gyorsabban bootol be, mint annak idején az XP"
    Nekem annó XP volt hogy 10-15 percig bootolt. Meg is lepődtem a Win7-re váltásnál hogy az idő lement 3-4 percre. Majd később javult 1-2-re.
    SSD-re váltásnál pedig 10-15 másodperc kellett az összes tray ikon és gadget betöltéséig. A jelenlegi win8 pedig 7 másodperc alatt "üzemkész".
    Lényegében amennyi idő alatt anno a WinXP felállt, annyi idő alatt win8-ban már félig meg is néztem egy sorozat részt :D

    "igazából eddig csak 2x installáltam újra win7-et"
    Én azért már sokszor. Bár ezek 90%-a az én hibám miatt volt. A maradék 10 meg béta driverek miatt...