• item
    #35
    Update:

    Az esetek 10% ban még néha keresem a start gombot,de 90% ban már kezdek hozzászokni a hiányához,sőt azt kell,hogy mondjam,nincs is rá szükségem.
    A következő dolog miatt írom ezt. Kevesebb energiába kerül a billentyűzeten megnyomni a windows gombot és ezzel a metro és az asztal között váltani,mint a bal saorkba húzni az egeret és rákattintani a start gombra,azután pedig a kiválasztott alkalmazásra.

    1. Windows gomb --> Metro felület előjön
    2. nem kell sehova sem kattintanom,még a keresőre sem,csak elkezdem gépelni az általam keresett programot vagy funkciót és egyből szűkíti és meg is mutatja azokat. Ez nagyon jó dolog.

    Ahogy tegnap már írtam,nem tiszta telepítést csináltam,hanem frissítettem és ezek után is elmondhatom,hogy a rendszer gyorsabb,mint a gyári windows 7 Ultimate.

    Pár példa:
    A totalcommander,a chrome,az opera,a firefox,a windows live mail, az új explorer,és az általam használt programok is fürgébben indulnak. Eddig sem volt lassú,de ez így is érzékelhető. A hidegindítástól a bejelentkező képig tartó időről meg ne is beszéljünk.

    Szóval,aki úgy érzi,hogy váltani szeretne,az nyugodtan tegye meg,nem fog csalódni,persze az elején furcsa lesz,de véleményem szerint elég könnyen hozzá lehet szokni.