• Laza
    A QoS sem jobb ennél ... Én konkrétan semmire sem emlékszem belőle.

Egyébként nem kell az új Bond filmeknek olyannak lennie, mint a régieknek ... de ne legyen már szar vagy szarabb, főleg manapság, amikor annyi lóvé van mögötte, mint egy kisebb ország költségvetése.
    Azon pláne ne csodálkozzunk, hogy vannak akik a filmekben látott Bondot akarják látni, mivel már húszon-x rész óta azt látták, ehhez szoktak, EZ jelenti neki Bondot.

Próbálják minden filmbe beleerőltetni a 'realizmust' ... sérült, vérző Pókember ... fájó lábú Batman ... koszos, mocskos, baltaarcú, 'béna', esetlen Bond. Még mindig a Batmannek áll a legjobban a szerep :)

Nincs baj a realista Bonddal, a kosszal, sérülésekkel, a piálással ... de hogy még 'titkos ügynök' ....

Nekem a Bond filmek mindig egyet jelentettek a megfoghatatlan, utánozhatatlan titkos ügynökkel, a földtől némileg elrugaszkodott, több ponton fordulatos történettel.

Én a realista Bond filmtől azt vártam volna, hogy reálisabb, komolyabb, de mégis cselekményes és fordulatos sztorit kapjak. De még ha nem is, legalább legyen egyedi, és ne 1000x lerágott csontként lebegő filmekből vegyék a kliséket, amelyeket ráadásul még értelmetlenül is vágtak össze.

Tiszteletben tartom, hogy Te ezt a Bondot várod már ezer éve ... de van aki meg nagyon nem.

Kíváncsi leszek a jövő heti Metacritic-re.