Hát igen. Valóban a bejegyzést a moziból hazajövet este írtam meg első indulatból. Az az igazság, hogy már a filmet beharangozó előzetes és a filmből készült fotóknál is megdöbbenéssel láttam, hogy Bond mennyivel megfáradtabb lett, és ez szült egy előzetes ellenérzést és azonnal kezdtem hiányolni a korábbi Bond filmek eleganciáját. Például nagyon tetszett amikor a Halj meg máskor-ban Brosnen csapzottan mint Monta Cristo az If vár foglya bement a szállodába - azt hiszem Hong Kong-ban - és azonnal rendbeszedte magát, jött az Bond-os elegancia. Az ember felsóhajt.
Az előző két Craig epizóddal nem volt semmi bajom, de nézd meg a két film Bond-ja közti különbséget, csatoltan küldök - ha lehet, nem tudom sikerül-e - 3 képen a Skyfall-ból és 3-at a Quantumból.
És aztán erre tett rá a zárórész a skót felföldön M - szerintem indokolatlan - halála, ami nem illett a sorozathoz és egy fölöslegesen melodramatikus megoldás, még csavarhattak volna egyet a storyn hogy M Bond anyja volt titokban.
Az új főnők pedig kísértetiesen hajaz az 1983-as szériában hivatalosan fel nem vett utolsó Sean Connery film a "Sohase mond hogy soha" állandóan Bonddal packázó főnökére.,
Sikerült beszúrnom a képeket nézd meg őket sokkal elgyötörtebb az első három képen, még az utolsó képhez is ami a Quatumból egy akció után készlt