• Laza
    Én most este néztem meg iMaxban ... ugyan látványra nagyon jó, de a sztori ....... hihetetlen, hogy az egész sztorit 2-3 film alapján vágták össze. Konkrétan minden eleme visszaköszön egy másik filmből, egyedisége nagy nulla, klisé hegyek ... egyébként meg borzalmasan lassú.

Craiget eddig sem csíptem, és azt kell mondanom vele a 007-es széria egyre rosszabb lesz ... Buci hangja meg egyáltalán nem jön be (ha nem engedik ki talán más szinkronizálja :D)

Csak pár mozzanat a sztoriból, amit 1000x láttunk már másik filmben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ellopott kémek listája, olyan mintha meghalna de mégsem, támadás a cég ellen, a főnök ellen, régi tanítvány az, alkalmazott, hagyja magát elkapni de ez csak csapda, mert pont ezt akarja, basztatják a számítógépét az meg megfertőzi a hálózatot, meg akarja ölni a főnököt, nem sikerül, visszavonulnak egy olyan helyre ahol home alone módszerekkel felkészülnek a támadásra, stb-stb

Hát Én sajnáltam, hogy erre kellett ennyi időt várni.
    A régi Bondokban mindig volt vmi extra, valami különleges a sztoriban, valami nem hétköznapi, valami csavar, vmi-vmi érdekes ... ebben kb semmi nincsen, amiért érdemes várni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És nagyon erőltetett a filmben az újítási kényszer és a régi dolgok száműzése, a régimódiság elutasítása, idejétmultá kikiáltása (állandó utalások az öregségre és a régimódiságra) ... majd a végén mégis a régi eszközök, a régimódiság győz, arat diadalt ...