Nem akarnak a sok milliárdos profitjukból adózni aminek nagy részét az aránytalanul magas áraikból és a csaló számlázásokból gyűjtik be.
Nekem pl gyakran duplán számláztak meg össze vissza,aztán mindíg meg akarták magyarázni.Volt hogy duplán fizettem de sosem ismerik el.Minden hónapban két számlát küldenek és ha csak egyet fizetek be egy hónapban-ahogy kell-akkor 600 forintos felszólító levelet küldenek.Azért sem fogok kétszer fizetni egy hónapban,én is csak egy fizetést kapok havonta.Hiába küldenek felszólítást egy hónapban egyszer fizetek-miért kéne kétszer?Erre az ügyfélszolgálaton azt mondták a vevők így kérték a számlázást,ja persze úgy kérték hogy követni se lehessen meg hogy duplán fizethessenek minden hónapban.
Szóval csak adózgassanak szépen ha már lehúzzák az embereket meg átvágják.Egyébként is ha már kiépült a hálózat nem indokolt a magas ár fenntartása,indokolatlanul magaaks a vezető szolgáltatók árai,van ott profit dögivel.Persze én sem szeretek adózni mégis egy rakás járulékot meg adót be kell fizetnem nekem a bérből élőnek,hát akkor aki harácsol fizessen duplán!20 éve csak lapátolják kifele a pénzt az országból tisztességes adó nélkül.Ha sokat sírnak az adójuk miatt arra az kell legyen a válasz hogy válasszanak:maradnak és adóznak ahogy mi mondjuk vagy lehet húzni hazafelé!Az sem érdekel ha csak 1 szolgáltató marad a végén ha az hajlandó rendesen adózni.