-
Az új "Crime" rendszerrel találkozott már valaki?
Vannak újfajta bűncselekmények amiért járnak a büntetések és ezek leszedése se olyan egyszerű már.
Leírom a saját tapasztalatot, ha ti is belefutnátok egybe.
Például én gyorshajtás miatt futottam bele.
Drake-el épp elhagytam egy holdat max sebességgel, majd anélkül, hogy lassítottam volna ugrottam el Grim Hex-re.
A sebességem valamiért megtartotta, viszont a területen sebesség szabályozás lépett érvénybe.
Hiába lassítottam, már kaptam is az 1-es körözést a fejemre.
Miután tettem egy kitérőt Covalex-re, kiderült, hogy nem olyan egyszerű a körözés leszedés ugyanis a központi számítógép feltöréséhez mostantól kell egy feltörő szoftver.
Ezt szoftvere-t 3 helyen lehet vásárolni:
-Arc-corp: fegyver bolt az Area 1 en belül. 8000 be kerül a szoftvere.
-Grim hex: alsóbb szinten az eldugott elhagyatott üzletben. Itt több fajta is található. Van egy olcsóbb 3000-ért cserébe lassabban töri fel a jelszót.
-Levszki: Grand Bartel, ennél személy szerint még nem voltam, de állítólag lehet itt is kapni.
Ha már van egy ilyen kártyád érdemes kézi fegyvert is beszerezni, mert szükséged lesz rá.
Végül 3 helyre is mehetsz tisztázni a neved:
-Covalex: Cellin holdja mellett, űrben található bázis. Nem ajánlom mert nagyon populáris a könnyen megközelíthetősége miatt. A bázis tüzelni fog rád még a leszálló pályán is és a létesítményen belül is található gyalogos védelem.
-Lyria: Arc-corp egyik holdján található bázis, Itt a bázis mellett vannak ágyúk, ezért érdemes a hegy mögött leszállni.
Ezek az ágyúk nem tüzelnek gyalogosra, nem lesz probléma a megközelítéssel. A bázison belül viszont lesz gyalogos védelem legalább 4 fő.
-Ugyanilyen bázis megtalálható Hurston-on is.
Miután megtaláltad a központi számítógépet, fel fog tűnni, hogy mellette található egy kártya olvasó.
Ide kell behelyezni a kártyát. Viszont nem elég, hogy birtokolod, a ruhádra is fel kell helyezni a "misc" kategóriába.
Majd ezt elő is kell venni.(alapból a 6-os gomb.)
Ezek után interakcióval megjelenik egy kártya behelyezése opció a leolvasónál.
Végül a számítógépnél megkezdheted a feltörést.
A jó hír, hogy miután feltörted egyben az összes körözést letudod szedni magadról.
ui.: Onnantól, hogy 1-es körözésed van, a kékek gondolkodás nélkül rád támadnak és a legtöbb bázis védelmi rendszere is meg fog kóstolni, tehát PO és a legtöbb Rest stop-nál érdemes erre számítani. (Gyorshajtó! Azonnal kivégezni!)