lonvard#2335
Lehetne szervezni szomorú hideg decemberi estékre ilyen Star Citizen-árvák összejövetelt, ahol csupa refundolás határán lévő hitehagyott összejön, és búslakodhat.
- Hát sosem lesz kész, ugye?
- Kész lesz. Csak addigra már nem lesz fogam! Chris Roberts nem ezt ígérte a kickstarteren mikor kezdték!
- Jah, sokkal kevesebbet igért. Bácsak megcsinálta volna, most lenne egy kész játékunk, amivel már nem játszanánk.
- Mindenesetre engem nem vertek át, refundoltam az aurora alapcsomagot, majd Steamen elbasztam az egészet valami hülyeségre.
- Alap. Én is refundoltam tavaly. Azóta vettem egy titánt.
- Nekem még megvan a titán, most adjam el?
- Add el!
- De te most vettél egyet.
- Na és?
- Bárcsak ne azzal foglalkoznának, hogy minél összetettebb legyen, hanem hogy már kész legyen. :(
- Jah. Képzeld mekkora gyönyörűség lenne amiatt sírni, hogy elbaszták. Akkor aztán lehetne bömbölni! Évekig sírtunk, hogy nem lesz kész, erre megcsinálták félkészre! Tömeges öngyilkosságok a világban. Chris nem tudja, hogy nekünk ez lett volna az életünk.
- Ne már, csak annyi történne, hogy onnantól az lenne a sírás témája, hogy bárcsak tovább fejlesztette volna 1 évvel. Fontos, hogy 5 évente más miatt menjen a cirkusz.
- Amúgy szerintem pénzmosoda.
- Hülye. Refund egyszerre? Van egy titánom. Régi csomag, egyszerre két játékot baszhatok ki az ablakon.
- De aztán visszavesszük, nem?
- Idén nem.
- Srácok, hagyjuk az egészet a fenébe, igyunk inkább arra, hogy sosem lesz kész!
- Na végre egy jó ötlet. Chris Robertsre, és arra, hogy átbasztak minket!
- Fenékig!