Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
  • Myselor
    #1
    Miki Egeret egy teljesen új oldaláról ismerhettük meg az Epic Mickey első részében, most pedig folytatódik a kaland; hősünk ismét ecsetet ragad, és újult erővel veti bele magát a Blotworx szörnyetegek elleni harcba! Az Őrült Doktor újra rosszban sántikál, Wasteland sorsa pedig csak rajtunk múlik...

    A játékmenet alapjai mit sem változtak az előző rész óta, ismét ecsetünk és festékünk lesz a továbbjutás fő eszköze a különböző logikai- és ügyességi feladatok megoldása során. Az ecsettel új tereptárgyakat idézhetünk meg, de akár el is tüntethetünk már meglévőeket, és ezáltal új utakat tárhatunk fel!

    Újdonság, hogy ezúttal nem muszáj egyedül nekivágni a kalandnak: kooperatív módban Oswald, a Szerencsés Nyúl oldalán harcolhatunk ellenfeleinkkel. Oswald különleges távirányítójával képes átvenni riválisai fölött az irányítást, de akár el is ijesztheti őket egyetlen gombnyomással!

    Epic Mickey-élmény a négyzeten: A kooperatív mód megjelenésével új logikai feladványok, összetettebb
    ügyességi részek és még komolyabb főellenség-harcok várnak ránk!
    Használd kreativitásod! Ecseted segítségével teljesen átszerkesztheted a pályákat: akadályokat tüntethetsz el, új tereptárgyakat rajzolhatsz, ellenfeleket zárhatsz falak közé, és még sorolhatnánk.
    Magyar felirattal!