Azért ne nevezzük már egy sorban az internetes szabadságjogok korlátozása ellen való hozzáállást azzal, hogy az állam ne alkalmazhasson fizikai erőszakot a polgárokkal szemben, és majd egy őrült jön és jól agyonlő mindannyiunkat...
2 teljesen különböző dologról van itt szó.
A másik meg, hogy persze ez jól hangzik, ha kiszürik a terroristákat és a bünszervezeteket, vagy csalókat a neten. De az a bibi, hogy innentől majd ráfoghatják akár rád is ha valamilyen NEKIK nem tetsző megnyilvánulást kifejeést tettél, és terrorista cimszó alatt meglátogatnak.
Mellesleg hallottam, hogy tervezi az EU, hogy közösségi oldalakra kötelező lesz a személyi igazolvány másolatának feltöltése, valamint netes ldalakon közvetlen feljelentés opció is elérhető lesz, hogy azonnal jelentsenek téged, ha valami nem stimm.
Mellesleg ne beszéljünk itt érdekességként a chipes fejbeültetős módszerről amit már tesztelésként alkalmaztak(most biztos nem fogom tudni előkotorni a cikket hogy honnan olvastam), amit arra terveznek, hogy könnyebben fogjon az ember agya, gyorsabban meg tudjon tanulni évek helyett hónapok alatt könyveket, szakmákat stb. Ami elég csábitóan hangzik, de ki mondja meg, hogy csak erre használnák, és nem tudni akarják épp ki merre jár, vagy ki tudja mire.
Nah de kicsit elkanyarodtam, bocsánat az előforduló offért.