• Crane
    "Nekem is van 'okostelefonom', de a leghasznosabb alkalmazás eddig az amivel elemlámpaként tudom használni."

Ööööö... hát nem tudom, lehet át kéne egy kicsit jobban gondolni, hogy talán több lehetőség rejlik benne.

Pl.: Diktafon app, amivel nem csak a fontos telefonbeszélgetéseket rögzítheted, de gépelés nélkül rögzíthetsz jegyzeteket.
    Navigáció. Nem tudom, ezt magyarázzam külön?
    Helyek keresése: Konkrét példa: Állok a Déli pályaudvaron, hangkeresés (magyar nyelven!): "61-es villamos". És azonnal kidobta a térkép a legközelebbi megállót. Nem vagyok járatos Pesten. Nagyon jól jött, főleg mert siettem.
    Hasonlóan jól jött, amikor defektet kaptam, és megmutatta a legközelebbi gumi szervizt. De ezer ilyen példát tudok mesélni még neked.
    Aztán: Skype app, csevegő app, mellyel még spórolni is lehet a számlán.
    Ezenkívül e-mailek követésére és böngészésre is kiváló lehetőséget nyújt.

Ezek egyike sem villogás, hanem nagyon hasznos funkciók. Túl mutatnak az "elemlámpán". De ha valaki csak azért vesz okos telefont, hogy világítson vele a sötétben az tényleg nagy ostobaság. Erre jobb eszköz az igazi elemlámpa. :D Okos telefon internet elérés nélkül vásárolni meg szintén nagy marhaság. Na persze aki így "használja" azt nem csodálom, hogy csak arra tartja, hogy villogjon vele, mert kb. annyi esze is van hozzá.

Még egy pár szó a cikkhez is:
    "Fashion issue" "15 must haves" "Dress code guide" "Let the ctiy talk to you" - Kedves Samsung: Ezek nem részei a magyar nyelvnek.