• usersg
    #21
    "Ki mondta pl. azt, hogy nem lehet egy tabletre monitort és USB-s billentyűzetet kötni? Esetleg egeret?"

    De ez egy akkora marhaság... Ha fogsz egy tabletet, és abból egy laptop -ot akarsz faragni, akkor mi a f@nak vettél tabletet? Így csak többért kapsz egy rosszabb megoldást.
    Ha tablet kell, akkor legyen tablet. Tapizzad, meg bohóckodj vele. Kb arra való, mert értelmes dologhoz már túlzottan időrabló, és nehézkes. (ne én alkalmazkodjak már az eszközhöz)
    Ha meg rendes gép kell ami még nagyjából hordozható is, akkor laptop. Ha ennél is több kell, és nem akarom vinni a gépet sehova, akkor meg egyértelműen az asztali gép a nyerő. Én egy ilyen hozzászólást is szeretek normálisan begépelni, mert így kb 3 perc, és nem kínlódni valami érintős szarral.

    Tehát nincs itt semmilyen új korszak, csak a sok marketing bullshit, amit egy ilyen sg.hu -nak kötelezően be kell adni. Korábban meg a netbook volt a jövő... aztán most hol is van? Sehol.
    Korábban is volt tetris, meg gameboy, meg hordozható cd lejátszó, és mégsem erőszakoskodott senki azzal, hogy akkor dobd ki a rendes számítógépet. És ami azt illeti, ma sem dobják ki, hanem mellé vesznek ilyen játékszereket.