• Cat #11
    Androidon is van p2p program.

    ---------------------

    Egy ideje élvezek egy táblagépet. Azt kell mondjam, hogy felkelés után, amíg bebootol a gép fogom, bekapcsolom, és egyből netezhetek rajta, egy sec után. Amíg várok az indulásra - igaz, csak egy perc - megnyitom indexet és megnézem jött-e új levelem, és sokszor leragadok egy cikk olvasása közben, és van, hogy félóra után megyek csak oda a PC-hez.

    Ugyanígy szüleim; egyszerűen felmérhetetlenül gyorsabb, hogy kivihetek a konyhába anyámnak egy receptet, vagy este a fotelben, a tévé előtt ülve rákereshetek a tévéműsorra, vagy haverokkal kártyázva amikor vitatkozunk egy szabályon, nem kell bemennem a géphez, hanem ott helyben mutathatatom, hogy nekem van igazam.

    Mindezek a felhasználási területek nem keverendők össze a PC-vel! Dolgozni egyeduralkodó marad, de most őszintén, ez a kisebbség! Az asztalos, a tetőfedő, a fodrász nem ír blogot, nem állít elő tartalmat (vagy ha igen, ritkaság), neki nincs szüksége billentyűzetre, arra pedig hogy egy hír alá odaböfögjön valamit bőven elég az igazi virtuális mása.