• rroolli
    Nem találtam még témát neki, ezért nyitottam egyet ennek a nagyszerű mobilos MMORPG-nek.

Hogyan is néz ki ez a játék:

Képek:

A játék első pillantásra rögtön a WoW-ot juttatja eszünkbe és ez az érzés játék közben csak erősödni fog. A játékmenet nagyon-nagyon hasonló a WoW-hoz, aki WoW-ozott már valaha, otthon fogja érezni magát benne.
    Szerintem nagyon igényes játék, akár hónapokra is képes függővé tenni az embert, sőt tovább is.

Én androidon játszok, az Observer\'s Market szerveren. Van magyar guild is, általába 5-8 magyar mindig online és nagyon jó a társaság.

Ha szeretnél játszani és androidos vagy, az Android Marketből letöltheted a játékot 1500 forintért. Ebbe 3 havi előfizetés is benne van! Ha lejárt a 3 hónapod, havi 99 centért, azaz durván 230 forintért hosszabbíthatod meg az előfizetésed 1 hónapra, vagy 2.99$-ért fél évre!

Ha nem vagy hajlandó fizetni az eredeti játékért, de szeretnél játszani, itt találsz segítséget: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=109&t=15325
    (de szerintem 1500 forint igen méltányos ár, hiszen egy elég komoly MMO-ról van szó. Sokan crackeltel kezdték, de később megvették az eredetit)

Kompatibilitásról:

Ha nem vagy benne biztos, hogy jól futna a telefonodon, szerintem először próbáld ki a crackelt verziót a fenti linkről.
    Vagy kérdezhetsz itt is, hátha valakinek már vannak tapasztalatai, vagy tud segíteni!

Internet kapcsolat:

Ha mobilnetről akarsz játszani, érdemes lehet tudni, hogy óránként durván 8 mega adatforgalmat generál! De lekorlátozott, 32kbites internettel is jól lehet játszani(én mindig így játszok)!

Remélem minél többen találkozunk ingame!