• Papichulo
    #73
    "ha egy icipicit visszaolvasnál, akkor látnád, hogy előbb itt voltam mint Nexus6"

    Mindenkeppen... sot amikor majd kiadjak a "best of caius marius"-t kemenyfedeles borkotesben, akkor az elso sorban fogok csapolni egy dedikacioert! ;)

    btw: En NEXUS6 hozzaszolasara reagaltam, melyre te vehemensen, a szokasos stilusodban valaszoltal... de ezek szerint betalaltam a kis megjegyzesemmel, mivel azonnal haraptal ra! ;)

    "Ha nem vesztett soha semmit"

    En azt allitottam, hogy bde+ meretu osszecsapasokat nem vesztettek - egyeduli kivetel talan az FSB Ripcord elleni tamadas, ahol a tizszeres NVA tulero ugyan eleg volt egy taktikai gyozelemhez, de mindekozben olyan vesztesegeket szenvedtek, hogy honapokra visszavettetek az offenziv kepessegeiket, szoval ez erosen pirruszi gyozelem volt. Ha te viszont tudsz barmi masrol, akkor prezentald a bizonyitekaidat vagy STFU! Amugy az olvasas az nem erosseged mivel mar leirtam egyszer, hogy a haborut az AVRN es az USA poltikusai - foleg az altaluk mestersegesen generalt korlatozasok - vesztettek el, nem az USA fegyveres eroi! A temaval kapcsolatos tudatlansagodat remekul jelzi ez az egyetlen kijelentesed: "nem mondható el, hogy túl sok csatát megnyertek [az USA eroi]"

    Amugy valojaban tenyleg egesz Vietnam vesztett, mivel a szovjetek babjakent kivereztettek magukat, minek kovetkezteben egy szegenyhaz szintjere kerult az egesz orszag, melybol meg szep ido lesz mire kikecmeregnek...

    "Irán? Hogy jön az most ide?"

    Ismet megtetted azt a szivesseget, hogy geopolitikai ignoranciadat bizonyitottad. En a gusztustalan es sztereotipizalo USA becsmerlesedre hivatkoztam ugy, hogy az Nagy Satan ellenes. Nos ezt a kifejezest eloszor Khomeini hasznalta az USA-ra es a retorikad is kb. olyan szintu, mint a legrosszabb irani szonoklatok. Innen jott volna az osszefugges, ha fingod lenne a tortenelemrol ;)

    " Ti egyedül az amerikaiak veszteségét nézitek."

    Amit mi sem bizonyit jobban, mintsem ez a mondatom: "Amugy a haborut Del-Vietnam es az USA plotikusai vesztettek el". Igen, valoban ugy tunik, hogy otletem sincs az AVRN vesztesegeirol... Amugy itt egesz vegig az USA-rol volt szo es te is roluk nyilatkoztal a tenyekkel igencsak ellentmondo dolgokat.

    Akarmennyire is szeretem a Kelly Hoseit, en inkabb tenyekkel es forrasokkal vitatkozom es neked is sokkal inkabb azt ajanlom, hogy olvass es muvelodj legalabb azokban a temakban amihez megprobalsz okoskodva, ellenben minimalis tudasanyagot is nelkulozve hozzaszolni ;)