• caius marius
    #72
    Nyuszifül, ha egy icipicit visszaolvasnál, akkor látnád, hogy előbb itt voltam mint Nexus6.
    caius marius #12
    Hoppá! Mielőtt nekiállsz gúnyolódni legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaolvass mert így nem lettél humoros, és még bohóc is leszel. A minap ugyan ezt a hibát követted el. De sebaj ne add fel előbb vagy utóbb menni fog ez neked is...


    "A masik meg, hogy a geopolitikai es tortenelmi ismereteid hatalmas hianyossagokkal rendelkeznek. Aki olyat allit, hogy az USA ugy vesztette el katonailag ("nem mondható el, hogy túl sok csatát megnyertek") a vietnami haborut, hogy tulajdonkeppen egyetlen zaszloaljnal nagyobb meretu osszecsapast sem vesztett, az olyan szinten elrugoszkodott a tenyektol, hogy felesleges is a reszletekbe belemenni."
    Ha nem vesztett soha semmit akkor hogyan lehet, hogy Vietnam komcsi lett?
    Engedték az usákok mert jó fejek mi?
    Végül is igazad lehet. Vietnam ugyan vesztett de Amerika végül, mivel rájött, hogy bazi messze van, inkább hagyta a francba az egészet.

    " ez nem igy mukodik, maximum Iranban."
    Irán? Hogy jön az most ide? Csak nem valamellik aktuális kitől kell éppen félni kép?

    "Ez meg aztan maga a katasztrofa... nem eleg, hogy az okokkal nem vagy tisztaban, de majd akkor meseld el az oroszoknak meg az angoloknak, hogy ok tulajdonkeppen elvesztettek a 2.VH-t, mivel nem a "mai napig eszi ott oket a fene" :)"
    Remélem jól fejtettem meg...
    "-Köss vele egyezséget.
    -Milyen egyezséget?
    -Megegyezős egyezséget."
    (Kelly hősei)
    Tudod mikor a végén a Kufár beszél Kellyvel, a német bevonásáról.


    De tudod az is vicces, hogy a vietnámi háborúból Ti egyedül az amerikaiak veszteségét nézitek. Azért d-vietnám emberveszteségét nem figyelembe venni kicsit meredek, azért csak mert szövetségesek voltak. De amúgy minden rendben.