• NEXUS6
    #58
    OMG. Te mindent ilyen komolyan veszel vazze!?

    Az antarktiszi, meg holdnácikat nem akarod cáfolni?

    De ha már komo9lyan vetted, akkor kénytelen vagyok rá reflektálni. A németeknek a céljuk a háború végén egy viszonylag jól feltételekkel kötött békeszerződés volt. Sajnos mivel nem álltak olyan jól, ezért esélyük sem volt erre. Azonban, ha bejön az Ardenneki offenziva, vagy valahogy megállítják a russzkikat, akkor is egy vert helyzetből kellett volna egyezkedniük, egy viszonylagos katonai siker ellenére is.

    Na most ugyan ez történt az amcsikkal, nekik bejött az ő "Ardenneki támadásuk", a LinII. Ettől még a békeszerződés értelmében kitakarodtak az országból és úgy hagytak ott mindent, hogy tudták, hogy csak idő kérdése a déli rezsim összeomlása.

    És te is leírod, hogy belpolitikailag miért nem lehetett eröltetni a további maradást, miért irták alá vesztesként a békeszerződést.

    Te jössz persze azzal, hogy dehát, még tudták volna folytatni, meg katonailag bírták volna. Én meg azt mondom, hát persze, az oroszok, a kínai elvtársakkal karöltve mást sem kívántak, mint hogy egy xaros helyi konfliktusban amortizálják le az amcsik a teljes stratégiai képességüket.
    Aminek ki tudja mi lett volna a következménye!?