• narumon
    "Klasszikus példa apám, aki szerint gyakorlatilag minden számitógép közeli dolog az hülyeség és én nem értek semmihez mert nem tudok vele odakinn hegeszteni meg barkácsolni csak "játszani" a számítógépen.

Cserébe nekem jól fizető IT munkahelyem van, ő meg nem talál állást mert az első kérdés mindjárt az hogy ért-e a számítógéphez legalább annyira hogy excelbe be tudja vezetni például hogy miből mennyi fogyott..."

Hehhe akár mintha a mi családunkat látnám :)
    Jó múltkorában meg is kaptam anyukámtól amikor munkára került a szó, hogy én még életemben nem dolgoztam, azt sem tudom milyen lapátolni... hehh cserébe ha lapátolni kell akkor ki tudom fizetni a lapátoló embereket :)

A Modern Family című sorozatban volt ez nagyon jól megfogalmazva. Nem tudom ismeritek-e. Van a családnak egy szép de butácska lánya meg egy "csúnyább" de okos lánya. A szép mindig kihasználja a rajongóit, ám egyszer "kockák" előtt kell "helytállni" akik nyilván az okos lányt istenítik. A szép de butácska ezt nem is teljesen érti amire az okos valami ilyesmit válaszol:
    " Tudod nekem is vannak rajongóim! A te rajongóid majd az enyémeknek fognak dolgozni!" :) Nagyon találó.