Rotcsa#4
Teljesen egyet értek veletek, ez valami nagyon hiányos, következetlen, és befejezés nélküli film lett.
Ennek gyakorlatilag se füle, se farka! Hogy mi is lett ez a film valójában, azt nem értem.
Azt olvastam több cikkben, hogy ez majd Alien előzmény film lesz, de lényegében nem igazán az. Illetve... mégis, de válaszokat alig ad. Az Alienekről köztudott, hogy a mellkasrobbantónak ennie kell, hogy tovább fejlődhessen kifejlett Drone-á. Amikor a csaj (az új Reapley???) kivágta magából, lehibernálta abban a műtőkabinban. Hogyan nőtt mégis akkorára, mint a fél műtő?! A csaj meg kimegy, megkeresi a haverjait csurom véresen, felmetszett hassal, és azok még csak azt sem kérdezik meg tőle, hogy: "Ugyan, mi a franc történt veled?" Biztos teljesen normális nekik, hogy egy csurom véresen, frissen összevarrt hassal mászkáló nőt látnak. Tényleg az....! :) (röhej!)
Most akkor a helyzet az, hogy az idegenek anno a Földön jártak, megalkották az embereket, jeleket is hagytak, hogy rájuk találjunk, de a bolygó, amire mentek az egy katonai támaszpont és végül is ők minket ki nem állhatnak, ki akarnak minket írtani! Ez aztán a story! Gratulálok! A csaj meg a végén elmegy az idegen faj valódi bolygójára! De ha ez alien előzményfilm, akkor hogy kapcsolódik a 8. utas a halálhoz? Hogy kerül az alien arra a hajóra? Ami a végén kijön az ufoból, az meg nem is egy megszokott alien. Az egy szerintem teljesen intelligens, humanoidokhoz mérhető iq-val rendelkező, de alien-szerű lény.
Ha pedig nem alien-előmény -mert azt is olvastam, h ezt csak a rajongók találták ki-, akkor mi a francnak kellett az alieneket bele keverni?!
A végén meg a csaj elmegy arra a bolygóra, ami a valódi lakóhelye az "ősöknek"? Teljesen megőrült??!
Egy ilyen ufóval is alig bírtak!