• NEXUS6
    #8
    Ha azt nézzük, hogy van egy telónk, ami ugyan azt tudja, mint egy sokkal kisebb, akkor tök igazad van, totálisan egyetértek, tök fölösleges még az ekkora hw is.

    Pl hiába nagyobb a kijelző, ha a kiírásokat, ikonokat is nagyítják. Hiába nagyobb a felbontása a telefonomnak, mint a munkahelyi asztali gépem monitorjának, hiába van benne erősebb hw is, még sem tudom még minimális szinten sem irodai dolgokra használni. De ez igaz a netbookokra, vagy a tabletekre is. Amilyen hw van bennük az 10 éve egy nagyon komoly irodai gép volt. És még sem tudom ezeket arra használni.
    De ennek csak és kizárólag szoftveres oka van. A fejlesztők nem gondolják, hogy ezeket ilyenre kéne használni.
    A júzerek meg lehet, hogy igen.

    Én is azzal szórakozok most, hogy pl a virtuális billentyűzetet lecsökkentsem, találjak egy olyan office programot, amit egy HD felbontású kijelzőjű!!!! eszközön tudok használni, nincsenek lóbaszó ikonja, ha már az isten viszonylag kis kézzel áldott meg.

    És bizony most összel a M$ is kiadja az Office csomagát Androidra, meg jön a LobreOffice is.
    És pl lehet, hogy sokan gondolkodnak még el azon, hogy ha egy ilyen hw van folyamatosan a kezükbe, akkor azt használni kéne, pl pont irodai dolgokra.

    De lehet, hogy más alkalmazás lesz. Minden esetre valami várható, hogy találnak, ami kihasználja ezeket a batár szerkentyűket, azt a hw-t amit ezekbe beleépítettek.