• NEXUS6
    #3
    Az a gond ezekkel, hogy jó meg minden, a fényképező, multimédia is OK, a hangminőségben sem szokott panasz lenni a Sony termékekre. De most néztem végig a felsőkategóriás mobilokat és hát nem tudom. Szal jók ezek, de akkor sem értem hogy miért venne akárki is egy Xperia T-t????!!!

    Az első Sony telómnak (az még persze Sony-Ericsson volt) olyan xar volt, hogy megígértem, hogy falhoz vágom ha meglesz az új teló, ami viszont megint egy Sony volt. De azt meg nagyon szerettem, meg abban az időben egy kúl valami volt (SE K750i). És most is húzott vissza a szívem a Sony-hoz, de eccerűen nem fogtak meg ezek a telók. Akkoriban voltak a walkman telók, ami tök kúl, fiatalos, jópofa sorozat volt. Most ezek a kockatéglák olyanok, mint az Ericcsonok voltak az ősidőkben. Nekem nem esett jól kézbe fogni őket.

    Az Xperia S-ben is az a plexi csík istentelenül bazári. Nekem mindíg az jár a fejemben, hogy mindjárt letörik az alja, meg milyen felesleges cucc lehet ott, amit, ha elhagynak akár kisebb is lehetett volna a teló.
    A mostani dizájnerüket kibaxnám a csába!