cS6Szi#2
Én momentán a convictionnél szálltam be a szériába. Tavaly vettem meg és nálam az év játéka volt. Azóta beszereztem a széria többi részét is de mindegyik túl lassú és nehézkes játékmenetű. Képtelen voltam félóránál többet játszani velük, pedig próbáltam, de egyszerűen nekem nem adta. Tisztában vagyok vele, hogy aki a franchise kezdete óta játszik annak a mostani pörgős akciós játékmenet már nem a régi élményt nyújtja, de attól még lehet jó a game. Megkell érteni, hogy minden változik, fejlődik. A mai igények már nem arról szólnak hogy egy pályára van mondjuk több órám és majd szépen lopakodok, ha nem sikerül, akkor újrakezdem a pályát ismét és nem számít hogy mennyi időbe telik mert ráérek. Most már a játékos társadalom egy igen nagy része felnőtt ember, akinek összesen van napi 1-2 órája játszani jobb esetben. És igen is én ebben az 1-2 órában látványos moziszerű, pörgős akciót szeretnék tolni. Tehát én vevő vagyok az új részre még ha a szinkron tényleg rosszabb mint volt és a sztori se tetszik annyira mint az elődje. Ha hozza az előző rész hangulatát, akkor nagyon jó kis játék lesz. Igazából minden hol azt olvasom, hogy ezek a részek már nem splinter cell-ek. Rendben. Ha a régi rajongókat, ennyire zavarja, akkor vegyék ki a játék nevéből a splinter cell feliratot. Engem nem zavarna. Meg szerintem senkit. Nyilván csak marketing oka van annak, hogy még ezen a néven fut. De maga a játék szerintem igen is jó csak másabb mint a régiek. De attól még a maga nemében egyedülálló és olyan játék, amire még évek múlva is emlékezni fogok. Úgy hogy szerintem megért minden centet amit ráköltöttem.