• Eriongtk
    Igazából nem is tudom hol kezdjem... trailerrel, vagy...najó, haladjunk sorban.

1. Újabb látványos trailerrel jelentkezett a Splinter Cell: Blacklist.
    Ez nem splinter cell, semmi köze már hozzá sajnos :S (már csak azért sem: hol van Michael Ironside??? :/ )

2a.Ez azonban a legtöbb rajongót nem zavarja, [...]
    A video gyakorlatilag 'most' került fel az oldalra, de már most vészesen közelít a negatívhoz: 532-an kedvelik és 466-an nem. Remek jel.
    (szerk: azóta 538/473)
    2b. [...]hiszen a Conviction is kirobbanó siker lett.
    Igencsak megosztotta a közönséget. Leginkább az olcsó trükkök miatt reklamáltak sokan. Teljesen felborították az egész játékot a 'gombnyomásra 4 fejes' és társai (nem tudom kinek a ragyogó ötlete volt, hogy fekete-fehér legyen, ha rejtőzködsz. Elsőre jó, de ha a játék elég nagy haányadát rejtőzködve érdemes megcsinálni...)

3. Ma pedig újabb ízelítőt kaphatunk abból, hogy pontosan mi is vár majd ránk tavasszal.
    Ha csak a fele is igaz, annak, ami a trailerben van, akkor nagy szarban van a franchise. Semmi köze ennek már az eredeti játékhoz. (...hol van IRONSIDE???)

4. Sam Fisher ezúttal is csúcsformában lesz és számos új játékmeneti elemet vethetünk majd be az ellenfeleink ellen.

Úgymint az előzőekből megismert szövetvágás, torokvágás, az a radaros izé, aminek most nem jut eszembe a neve, és falon át is lehet látni ellenséget, illetve a 'gombnyomásra instakill'
    De hogy azért komolyat is mondjak: az új szinkronhang szerintem kútbaugrásra készteti az ellenségeket majd.

5. Várjuk a megjelenést.
    o_O