tomboy013#7
Úr Isten! Ekkora hülye ötletet... 1 év alatti gyerekkel mozifilmet nézni? Ekkora értelmetlen marhaságot is ritkán olvasni... Ne mondja már nekem senki hogy 2 órára nem tudja rábízni valakire a gyerekét, ha már életbevágó a mozifilmnézés egy kisgyerek mellett. Ha egy teremben elkezd bömbölni egy gyerek meg visítozni már attól a falnak megy a legtöbb ember, nemhogy 2 órán keresztül ezt hallgassa mikor filmet akar nézni. Arról meg ne is beszéljünk ha annyira eszesek a szülők hogy egy 16 éven felülieknek szóló filmre bemennek a kisbabájukkal ki tudja milyen trauma éri a gyereket. Aki értelmes szülő az nem teszi ki ilyesminek a kisgyerekét. Én is néztem régen olyan filmeket amik nem nekem valók voltak de nem 1 éves voltam hanem 10. Amikor még nincs kialakulva a gyerek személyisége semennyire, nem teljesen veszélytelen dolog ilyeneknek kitenni. Nézzétek meg pl aki születése óta rossz családi körülmények közt nevelkedik milyen ember válik abból. Az ilyen korú emberek nem tudják még mi valóság és mi nem, elég neki néhány olyan képkocka ami beég a fejébe és kész is lehet a baj. A korhatárok sem véletlenül vannak kitalálva. Ez tipikusan olyan agy mosott embereknek van kitalálva mint az Amcsik.