• end3
    #8
    Szerintem marhaság. Ezért nem kellene Kínába meniük. A gépeket összeszerelő, telepítő kereskedő ma pl. Magyarországon (DE BÁRHOL MÁSHOL IS!) nem ad vírusokat a gépekkel? Letölt és telepít, azután hamar.., hamar a gazdájához. - Persze, majd két napig víruskergetőkkel bajmolódik..!

    De ha az oprendszer gyári lemezről megy fel, akkor is adagol a "saját USB-s anyagából" némi meghajtót, "segédszoftvert". - Havonta három millió új vírus-malware..., a neten kering vagy 30-50 millió. Szerintetek, van még olyan anyag a windows-os háttértárakon a világon, ami nem tartalmaz legalább nyomokban pár vírust? Ki futtat a több terrás tárain víruskeresőt. Rendszeresen "kínozni" a sérülékeny merevlemezt! Fogyasztani az áramot. Ja...!

    Kezeltem olyan XP-t, amelyen végül, - összesítve, - 1600 különféle vírus-malware volt található. (Még az ötödik víruskereső is hozott "meglepit") Ennek ellenére ha lassan is, de működött. - Nem mellesleg futó, "tört" víruskereső mellett. Az lenne a csoda, ha a "profik" valahol (pl. Kínában) nem találnának vírust a Windows-os PC-ken....! Mindegy, hogy hány perccel előbb telepítették.