• narumon
    #72
    "Tényleg. Na de miért lényeges ez? Naná hogy nincs mindenkinek a családban egy külön számítógépe, de ez eddig sem volt így. Akkor ez most mit bizonyít, vagy cáfol? Szerintem semmit. "

    Ennek az ellenkezője sem bizonyít vagy cáfol semmit. A cikkhez meg annyi értelme van (nem arról szól, hogy most akkor már nincs PC) hanem az új PC-k forgalmazásáról. Az adott családnak teljesen jó egy 2-3-4-5 éves PC anélkül, hogy hozzányúlnának. Régen ez nem volt így, most ha vesz egy gépet még lehet, hogy 5-10 év múlva is azt fogja használni. Ennyi. Ez miatt lassul a forgalmazás, és nem azt jelenti, hogy adott háztartásban nincs PC.

    "Amúgy ahogy olvasom elég sok képernyőt bámulsz te minden nap... én ennyit nem bírnék."

    Hát nekem sajnos muszáj, de mihez képest sok? Egyébként mostanában betegen fekszem itthon, tehát olyan sokmindent nem tudok csinálni :(

    "Játék annyira nem érdekel hogy egy külön eszközre beruházzak miatta, azt pénzkidobásnak tartom. Még az is jobb lenne, ha elk@váznám."

    Én meg kikapcsolódásként sokat játszom, és az utóbbit tartanám pénzkidobásnak mert a feleségem egy főnyeremény, okos, csinos és szereti az üntyüpüntyüt :)

    "Nem tudom... valahogy nem tartom egészségesnek ha az ember naphosszat csak a képernyők előtt punyhad."

    Nem is az egyébként. Én mondjuk fiatalabb koromban fociztam, karatéztam, edzésre jártam tettem-vettem stb. Most még mindig fiatalon itt vagyok 2 gerincsérvvel amit nem tudunk eldönteni, hogy műtét vagy nem műtét :(