1408893095.png
  • fluency
    Én modokat, akkor szoktam használni, ha már végigtoltam valamit vagy ha az a mod játékmenetet nem befolyásolja. Ui modok, portrék, esetleg olyan dolgok, amik pluszt adnak a játékélményhez, de nem befolyásolják annak mechanikáját.
    Ha nehéznek érzed a játékot, akkor vedd le a nehézséget easyre vagy nyomd sztori módban. Ott nem lesz gond. Ha meg kiismerted a játékot, akkor nyugodtan rakhatod feljebb a nehézséget később is. De a cheat-et nem javaslom. Az megöli a játékélményt, mert nemhiába találták ki ezt a karakteralkotási rendszert. Azt akarták, hogy a játékos tudjon azonosulni az általa játszott karakterrel és legyenek valaminek előnyei, de hátrányai is. Épp ezért nem félistenekkel játszol az ilyen játékokban, hanem elkezded alulról a történetet és folyamatosan erősödve szerzel új élményeket, tapasztalokat és erősödsz meg. A végére pedig meglesz az az élményed, hogy sikerült az általad létrehozott karakterrel végigjátszani a játékot mindenféle svindliskedés nélkül. :)

Ui: A barlangi macit meg úgysem lehet 1-es szinten leverni, mert nincsenek meg a megfelelő értékeid hozzá. 2-es, de inkább 3-as szint javasolt hozzá. :)
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.01. 17:02:08