lonvard#1750
Nem szeretem az olyan karakterlapot, hogy 3 tulajdonság maxon, cserébe kettő a minimumon. Ilyen típusú játékban sosem játszom így, nekem kell az, hogy ne legyek szellemi fogyatékos barbár, vagy testi fogyatékos varázsló. Hogy ne legyen immersion-romboló, általában nem ember fajjal játszom, mert akkor az a faji sajátosságom, hogy az emberhez képest sokkal jobb vagyok bizonyos dolgokban. Nem azonos az evolúciós folyamatunk, na. :) A játékot ez nem öli meg, nem leszünk ettől istenek, a nagy medve ugyanúgy meggyilkol pillanat alatt, mintha 8-al kevesebb lenne két tulajdonságom. Hozzácsaptam a druidához még egy olyan modot, hogy az állatforma nem 15 másodpercig tart, hanem ameddig a harc. Igazság szerint azt szeretném ha ide-oda váltogathatnám, Baldurs's Gate-ben emlékszem csináltam egy farkasember karaktert és imádtam. Nem is druida voltam, de egy szerkesztőprogrammal megcsináltam, hogy napjában x-szer greater werewolf lehettem. Tolvaj-varázsló karakter volt a kedvencem, és mellette néha átváltoztam farkasemberré. :) Az volt a sztorim, hogy engem egyszer megharapott egy ilyen, és akkor én ezt csinálhatom. :) Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.06.01. 12:52:30