• levente68
    #760
    Ezt írtad:

    "Igen, es azt tudtad, hogy a mobilbevetelek tobb, mint 70-80 szazaleka az iOS-rol jon? A maradeknak meg csak egy resze az android? Szoval a te androidodat is reszben az iOS felhasznalok fizetik meg! ;)"

    Tévedéssel, félremagyarázással és ferdítéssel, mint legtöbbször. Kár magyaráznod. Flegmáskodni is felesleges. Angol és más idegen kifejezéseket is feleslegesen használsz, se magyarul, se angolul nem vagy akkora ász.
    Ez pont abból következik, hogy aki igen, az nem használja egy magyar fórumon.
    Aki meg igen, az csak azért, mert így próbál nagyfiú lenni, mert a pofánkba füstöt fújni már rájött, hogy felesleges, csak a kijelzője lesz ocsmányabb.
    Aminek persze nincs igazán jó magyar megfelelője, az más tészta, de esetedben nem erről van szó, csakis a kisebbrendűségi érzés kompenzálásáról. Na, meg a neveletlenség és nagyképűség elegyéről.

    Ha én, akit annyira lebecsültök, képes vagyok a lehető legjobb magyarsággal írni, akkor tegyétek már meg, hogy ti is hajlandóságot mutattok erre. Azt persze egyből meglovagoljátok taknyos módon, ha más elír valamit... Fel kéne nőni, ha minden szinten nem is megy, valamiben legalább.