• levente68
    #758
    "Ok mind a Google-t finanszirozzak."

    Tévedés. Helyesen úgy van, hogy mivel a Google tevékenysége és bevételi forrásai annyira kiterjedt területről érkeznek, hogy szinte minden számítástechnikai felhasználó részt vesz a bevételei finanszírozásában.
    Amikor pl. én valamelyik autóm biztosítását intézem a Netrisk-en, akkor én magam is, hiszen a Youtube video előtt megtekinthető Netrisk reklám költségében én is részt veszek. Mondjuk, én pont azért neten intézem ezeket, hogy kevesebbe kerüljön és jobban intéződjön, mintha a szomszédban levő alkusszal operálnék, akinél nem kapok olyan ajánlatot, ő meg elég jól él azokból, akik erre valamiért nem képesek...

    Nyilvánvaló tehát, hogy azok a felhasználók, akik kissé, khm...., ügyetlenebbek, vagy persze tehetősek, esetleg ezek kombinációja, nagyobb költségekkel valóban jobban finanszírozzák az "én" Android-omat, mint jómagam. Hadd ne fakadjak azon se sírva, hogy ezek zöme valóban iOS és OSX felhasználó... ;O)

    "bar szerintem en tobb penzt kapok a Google-tol, mint amennyit mostanaban rajtam keres :) "

    Ezzel sokan vagyunk így, de hála az égnek, van bőven finanszírozó és ne feledd, nem tudod pontosan, az itt-ott kifizetett pénzecskéid mely része vándorol a Google zsebébe. Én sem tudom.


    Egy szónak is száz a vége, elméleted, hogy az Apple és zombiserege finanszírozza a Google-t sose volt igaz és nem is lesz, sőt a téma ilyetén megközelítése is nevetséges, bár alapja még lenne, de csak hibás gondolkozással, amiből itt ízelítőt kaptunk...