• Bannedusermail
    #86
    "Igen, de be kell látnod, ha csak nem egyből jelent meg egy teljesen röpképes szárny (ami ugye elvileg nem lehetséges az evolució alapján), akkor bizony egy nagyon hosszú időszakon keresztül léteznie kellett egy olyan lénynek amelyiknek már volt szárnya de még nem tudott repülni sehogy sem.

    Ráadásul ennek a lénynek a helyzetének egyre rosszabbodni kellett, hisz ahogy a szárny egyre alkalmasabb lett repülésre, úgy vesztette el a többi hasznos funkcióját a lény és ez egészen addig fokozodott amig képes nem lett a repülésre.
    Pl. egy nagyméretü de még repképtelen szárnnyal igen nehéz lehetett elfutni más lények elől (gondolj bele ha egy kibontott lepedőt kötnék utánnad, te sem tudnál elfutni az oroszlán előt de még fára mászni sem).

    Szóvl ez az a kérdés, amiben én jelenleg az evolució elméletben nem látom a választ, legalábbis ellentmondásos. "

    Arra még nem gondoltál, hogy nincs szárnygén, meg karomgén, meg fülgén, hanem a DNS minden eleme csak fehérjéket kódol, aminek a hatására eltérő sejtek jönnek létre, eltérő módon osztódnak, és egy összetett rendszerben egy külalakot is létrehoznak, és adott esetben egy gén módosulásának csak mellékterméke a külalak változása? Jogy mondjuk olyan tulajdonságot is létrehozott az a gén, ami a szárny első lépése volt, hogy jobb lett az anyagcsere vagy akármi? Hogy az első lépcsőfok a szárny felé nem a repképességben volt jelentős, hanem teljesen másban? Hogy a kezdetek kezdetén a végtag módosulása csak egy jelentéktelen mellékhatása volt a génmódosulásnak, és csak később lett előny a repülés szempontjából?