Hát gondolom nem is a mikróról van szó :)
Azért én el tudok benne képzelni pár jópofa feature-t, mint ahogy egy modern házban is van némi szintű automatizálás. Ha most épíenék akkor a minimum a távolról fezérelhető fütési rendszer lenne, de haveréknál pl elektromosak a redőnyök is ami szintén kivülről állítható valamint a klíma is teljesen jó ilyen szempontól. Véletlen úgy hagytad ki akarod kapcsolni, vagy fordítva eljöttél otthonról hűvösben délutánra meg beüt a kánikula és elindítod amikor elindulsz haza, hogy lehüljön a ház, stb stb.
Háztartási eszközökre én azt tudom elképzelni, hogy nézem a tévét, közben megy a mosógép - nyugat európai vagy USA módiban ez a ház tök másik felén van - és beállításra a tévén beugrik egy kis ablak a sarokban, hogy a mosógép végzett a programmal. Tehát tudom mikor kell odamenni kiszedni a ruhát. Ugyanígy a sütő vagy bármi. Vagy tévéről ezek programozhatóak is. Ez már innentől fantázia kérdése, hogy mit építenek bele minden esetre azért nem ördögtől való elgondolás ez, lehet egy csomó hasznos feature is.