• levente68
    #27
    Minden szavaddal egyetértek, még azokkal is, amik elmarasztalják az Android-ot, bár sok ilyen gond nem magát az Android-ot terheli, hanem a programozókat.
    Android részéről ha talán nem is maximális, de óriási mértékű a felhasználók megelégedésére való törekvés és komoly eredmények vannak.

    Folyamatos az az enyhén szólva butácska duma erről a "Samsung másolás"-ról.
    Attól még, hogy arra törekedtek, hasonlítson az iPhone-ra és az abban levő megoldásokra, ugyanúgy ki kellett dolgozni mindent, egyedül a kinézetre rávezető ötlet, amit nem ők találtak ki. Ez amúgy esetenként még nehezebbé is teheti a fejlesztést, mintha a saját elképzelést valósítaná meg a cég. Sajnos a hozzá nem értő, vagy nem akaró csak annyit hajlandó megállapítani, hogy "hát ez ugyanúgy néz ki, ezért másolat az egész. Más rendszerre megcsinálni valamit igen nehéz lehet esetenként, bár ez valóban nem áll az ikonokra, amit meg Apple is másolt, maradjunk ennyiben. Sok újat hoztak, sokat meg simán lemásoltak és továbbfejlesztettek, ezt csinálja mindenki, bizony ám!
    Magyarul: a másolás és az innováció pontosan összetartozik, a kettő együtt éri el azokat a sikereket, amiket látunk. Vannak teljesen eredeti(nek ható) ötletek, innovációk is, ahol kevésbé érhető tetten az ötlet eredete, de jegyezzük meg, igazán tökéletesen egyedit úgy tárhatna elénk valaki, ha azt űrlény hozná ide. Minden innováció olyan elme teremtménye, amelyik látta, tapasztalta a világot, ami körülvette őt és az inspirálta, nem pedig a semmiből jön egy ötlet.

    Sajnos, itt hitvita folyik folyton oly módon, hogy egyesek megpróbálják elfogultságukat tagadni, miközben süt a hozzászólásukból, hogy mennyire elfogultak, sőt a másikra próbálják azt rásütni...
    Az ilyenek beszólásai könnyen azonosíthatók és sokszor tökéletesen mentesek a tárgyilagosságtól.

    Mielőtt megpróbálja valaki kifejteni, hogy ez énrám jellemző, mert ilyenkor ez szokott jönni, leszögezem: rühellem az Apple szemét dolgait, leborulok a nagy ötletei előtt. Ugyanez igaz minden céggel kapcsolatban. Egyikük sem érdekel és én sem érdeklem őket. Amelyik jobb cuccot kínál, ahhoz 'pártolok' egyértelműen, mert én a saját barátom vagyok, nem másé. Nem fogok olyanra áldozni, ami nem érdemli meg és ha a Samsung olyanná válik néhány dologban, mint amikért megvetem az Apple-t, ugyanúgy fogom ezt hangoztatni. Ha pedig a 'PrityPuty Electric Company' fog készíteni ÖSSZESSÉGÉBEN jobb készüléket, gátlástalanul kaparom le az eddigi logo matricát a kocsimról... Ja, nincs is ilyen matrica egyik kocsimon sem... Vajon, miért?