• hammerjoe
    #23
    Öreg, te miről beszélsz? Csak a tisztánlátás kedvéért az utóbbi készülékeim i8910,SGS,SGS2, és most van egy iPhone 4s-em. Elég rendesen "buherálós" voltam mindegyik készülékkel, de amit Te állítasz, azt én valahogy nem látom! Semmi másolást nem találok, ez egy nagy baromság! Mind a készülék, mind az oprendszer, annyira különbözik egymástól, hogy az már fogalom! Ilyen téren, ha ezt állítod, akkor tényleg elfogult apple fan vagy!
    Egyébként meg szarul áll a világ ehhez a szabadalmi vitához! El kellene zavarni a fenébe mindkettő céget minden bíróságról, és olyan perköltséget varrni a nyakukba, hogy eszük ágában sem legyen mg egyszer pereskedni!!!!
    Jót röhögtem a legújabb próbálkozásukon(apple): előbb utóbb beperli őket valamelyik virág, mert ő használta hamarabb azt a színt!! Vagy az ősemberek.....Ekkora bunkó, a másiktól elférni nem tudó szarházi bandát még életemben nem láttam!! Mondom ezt úgy, hogy jelenleg egy iPad 2-ről írok, és a készülékem is iPhone. Annyira nem kell elájulni tőle! Az egyedüli pozitívuma, az a normális támogatás! A t* köm tele volt vele, hogy az androidban hol, hol az nem volt jó! Egy dolgot megcsináltak, és egy másikat elrontottak.....