• katarzis
    #130
    Tudom, hogy felesleges de az általad bemásolt listán Magyarország Megelőzi Finnországot gondolom ebből te azt a következtetést vonod le, hogy ott még inkább nyomorognak az emberek mint itt.
    GDP
    Tessék nem lett volna nehéz megtalálni ugyanazon év egy főre jutó éves bruttó hazai termék szerint rendezett változatát, amiben Magyarország a 47. (12 845 USD), és számodra talán meglepő módon Kína pedig a 93. (4421 USD) helyet foglalja el.
    Na ebből milyen következtetést tudsz levonni?
    Érdekességképp nézd meg Kínát ki követi a listádon, és vesd össze a népességét a Kínaival. ( Mivel számodra úgy tűnik, hogy ez igen fontos tényező )
    "Itt magyarországon is nyugodtan mész 200-300 km-t úgy hogy nem látsz mást csak erdőket meg szántóföldeket. " - ez akkora kapitális bullshit, hogy reagálni sem érdemes rá látszik, hogy nem sokat utaztál Magyarországon és persze a földrajz tudásodat is minősíti.

    "magyarország igencsak le van maradva, európában itt a legalacsonyabb az átlag kerest. Itt ha valaki 200ezret keres havonta már kurva jól él, de az átlag nem keres 100on felül se.
    Ehhez képest ausztriában vagy angliában egy szakmunkás megkeres 400ezret."
    Ezt pedig Kelet-Közép Európa többi államával kell összehasonlítani nem pedig Európa nyugati felével. Ilyet állítani egyébként, hogy Európában itt a legalacsonyabb az átlag keresett nagyfokú tudatlanságról tesz tanúbizonyságot.
    Lehetne még írni de teljesen felesleges, ilyen és ehhez hasonló kijelentéseid okán nehéz téged komolyan venni.