• narumon
    #114
    "Felőlem azt hiszel amit akarsz."

    Az a baj, hogy itt hinni te hiszel. Nem jártál ott, nem olvastál utána, nem tanultál csak hiszel és írsz.

    "És tényleg nem egy kategória a 2 ország mert kína fejlettebb kultúrálisan meg gazdaságilag is, és ot SOKKAL JOBBAN élnek mint te."

    Mit jelent, hogy fejlettebb kulturálisan? Más kultúra, de hogy fejletteb lenne ez már teljesen más megítélés alá esik. Kik élnek jobban mint én? Még mindig csak a hülyeségedet mantrázod fogalmad sincs miről kezdtél el beszélni és miért kötöttünk bele ugye? Képzeld magyarországon is van ember aki jobban él mint én. Ez megint egy bullshit szöveg ami semmit nem bizonyít de főleg nem azt a baromságot amit most már egy ideje próbálsz itt etetni.

    "Lehet hogy az ország egy része szegénységben él, de a többi meg jobban mint egy átlag magyar."

    Van olyan része amelyik jobban él mint az átlag magyar, ez igaz. A számukból adódóan sokkal több ilyen ember is van. Mi ezzel a gond? Ebbe a mondatba senki nem kötött volna bele, csakhogy te kezdetek óta nem ezt állítod. A mi megállapításunk annyi volt, hogy arányaiban kínában nagyobb a szegénység mint pl nálunk. És ezzel nem tudsz vitatkozni mert ez egy tény. Ha vennéd a fáradtságot és utána néznél akkor mostanra már te is tisztában lennél vele. (Nem nem az RTL Klubon kell utána nézni)

    "2007-ben Kína az Amerikai Egyesült Államok után a világ negyedik legnagyobb gazdasága. Gazdasági növekedésének üteme huzamosabb ideje meghaladja az évi 10%-ot."

    Szerinted én mit írtam? Azt azért sikerült értelmezni amit az előbb írtam?

    "Magyarország meg évtizedek óta csak szenved, el van adósodva az állam meg kb minden ember. Komolyan nem értem miért hasonlítod össze a kettőt, és miért nem tudod elfogadni a tényt hogy magyarország egy kis gyenge semmi Kínához képest."

    Ezt mindenki el tudja fogadni, de még egyszer NEM EZ VOLT AZ EREDETI ÁLLÍTÁSOD!!