levente68#58
"""
Ja, Androidon van meg widget (amiket mindenki dísznek használ), mél kliens, ami b*szik akkor szinkronizálni, amikor én akarom, hűha - további hasonló minőségű google programmal, meg van mozgó háttérkép, ami az akksiidőt felére csökkenti, mekkora fícsörök tényleg, eldobom az agyam ettől az Androidtól..
"""
Mindenki dísznek? Én is? Tényleg? Megsúgom: nem.
Könnyen lehet, hogy kicsit jobban értek hozzá, mint az átlag, de ilyeneket csak hozzá nem értő állít kategorikusan.
Persze, sokan használnak olyanokat és úgy, ahogyan te képzeled, de az messze nem az Android hibája, ha egy widget ócska és értelmetlen, vagy egy mozgó háttérkép leszívja az akksit.
Megsúgom: ez az alkalmazás fejlesztőjén múlik.
Még súgok valamit: nagyon hasznos és komoly widget-ek léteznek és mozgó háttérképből is van bőven jó is.
Mail progikkal nem értem a problémád: a Gmail push rendszerű, nem tudom, ez baj-e számodra, de a többi mail kliensről se hallottam sok kritikát, én Kaiten-t használok és jó.
Valószínűsítem, hogy a Google progikkal az a bajod, hogy Google progik, mert a zömük nagyon komoly és fejlett, ráadásul ingyenes, tehhát egyszerűen csak utálkozol…
Nézz jobban körül és csak utána dobd el az agyad az Android-tól, mert el lehet valóban.
Sokat tud, sokra képes és olyan léptékben fejlődik, amit még mi, Android rajongók sem vártunk.
Természetesen vannak, akik nem kívánnak ez ügyben képben lenni, ha te is ilyen vagy, akkor tekintsd semmisnek a javaslatom. :o)