blasko1990#7
Mind 2 tudja ugyanazt XD Az Xperia-hoz Samsung Tv kell , az iPad-hez meg apple tv hogy streamelj , kirakhatod fixen az ipad képét full hd-ban , játszásnál elég jó , vagy amikor a fotókat mutatod. De nagy baromság ez az Apple vs World. Mindegyik a maga környezetében jó , esetek többségében , ahol van iPad ott van iMac vagy MacBook s Apple tv , erre a környezetre tervezték , mint ahogy a Sony-t a Samsung tv és Win oprendszer mellé. Sose értettem minek vesznek az emberek iPhone-t is windows mellé , mert egy jó százaléka elveszik a lehetőségeknek.Senki se áll melléd s nyom pisztolyt a fejedhez , s mondja hogy vedd meg. Nekem tökéletes , mert az iWork szoftvercsomagot használom (office szerűség) s naponta 2 órát utazom , most pl írom rajta a szakdogát útközben , s amikor hazaérek úgy vár a gépen a szöveg , ahogy abbahagytam az iPad-n. Ugyenezekre vannak alternatívák android rendszerre is biztos. Csak azt nem tudom felfogni még mindig , hogy mit fáj valakinek ha az ember ilyen terméket vesz. Mert ezek alapján mindenki elégedett azzal , amit használ , de akkor miért jön rá ilyenkor a havibaj?