• kvp
    #5
    "akkor miben jobb?"

    Konnektivitasban. Kikuldheto a kepe a tv-re (a telefonoknak is), mindez akar wifi-n at is. Tehat ha van egy telefonja/tablet-je az embernek, akkor a hdtv-jen keresztul hasznalhatja medialejatszonak vagy pc-nek is. (a telefonok egy reszehez jar office csomag) Arrol nem beszelve, hogy otthon max. toltore kell tenni, a kep es a hang meg a billentyuzet es az eger mehet radion at is. Csatlakozas eseten automatikusan valt uzemmodot, tehat amikor hazaer az ember magatol megy at otthoni uzemmodba, sot kepes programokat is inditani, tehat az otthoni profilnak megfelelo program (pl. tv bekapcsolasa, atvaltas a szokott csatornara) automatikusan indul el. Ugyanez igaz az irodaban is, ahol atmegy irodai profilra, ha kell felebreszti a munkaallomast es szinkronizalja magat a vallalati rendszerhez. Es ez mar egy eve is alap tudas volt a legtobb sony telefonban. A tablet ugyanezt tudja, csak nagyobb kijelzovel. Az oka az, hogy a sony licenszel egy csomo technologiat es szoftvert a microsoft-tol (a htc is, bar kevesebbet), ezert tobb szolgaltatas mukodik mint egy alap android-os keszuleken.

    ps: A kep/hang/file/stb. megosztas megy samsung tv-kkel es msi laptopokkal is, en ezekkel hasznaltam eddig. (a laptop nem az enyem, baratnonek kell az egyetemhez, oda egy tablet nagyon billentyuzet hianyos)

    "1000x jobb mint az ájPed meg a szörfész"

    A surface x86-os valtozata kb. ugyanezt tudja, bar joreszt 3rd party programokkal. Az oka az, hogy ott egy sima windows-os x86-os laptoprol van szo (meg billentyuzet is jar hozza), tehat ha valami hagyomanyos pc-vel megy, akkor surface-el is fog.