stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • ntex
  #19
  Fordítás nagy vonalakban:

  Ma van néhány továbbítandó hírünk. A pletykákról miszerint halasztanunk kell a megjelenést. Sajnos ez igaz. Sajnáljuk hogy így kellett döntenünk, de hadd magyarázzuk meg.

  Számos tényezőt vettünk figyelembe. A fő ok hogy a játék motorja frissült, és az utolsó két hónap úgy tűnik nem volt elég arra hogy átnézzük a játékot és kijavítsuk teljesen a bugokat ami 5 évig készült. Alábecsültük az időt ami szükséges egy ilyen nagy projecthez. A megjelenési dátum ami a Moddb-n volt látható januárra volt meghatározva mikor kijött a New Year 2012 videó. Ez csak a mi hibánk hogy a találgatások rosszak voltak és nem tudtuk tartani a lépést.

  Ha egy álomjátékról beszélünk, a mi álmunkról, nem hagyhatunk játékromboló dolgokat a fájlokban. Elkezdtünk koncentrálni az összes lehetséges hiba kijavítására, és a profi fanatikus rajongók segítségével már mindent le fogunk tudni tesztelni... De ez kis időbe telik. A Bugtrackerünk és a Dropbox mappánk naponta többet van használva mint a Moszkva-Washington forródrót a hidegháború idején.

  Ezen felül már hosszú ideje együttműködünk a GSC-vel. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Meghallgatjuk a tanácsaikat, építő jellegű kritikáikat, mivel nekik nagyobb tapasztalatuk van a fejlesztések terén mint nekünk. Kaptunk jónéhány sosem publikált anyagot tőlük, amelyhez zöld utat kaptunk hogy a modderek kezébe adjuk, így még több csodálatos mod születhet ehhez a misztikus játékhoz. Együttműködésünk eddig gyümölcsöző, és ha minden így megy tovább megkapjuk álmaink játékát.

  Mindent el szeretnénk mondani amik történtek velünk vagy a feature-kről amit a játékba építettünk de ezt most még nem tehetjük meg. Oké, egyet elárulunk, a játék támogatni fogja a többmagos CPU-kat. Tényleg nehéz nem beszélni e sok tényezőről, amik szintén késleltetést okoznak. Higgyetek nekünk, nyomós okunk van erre, amit meg fogunk magyarázni amint tudunk. Hagyjuk hogy a por elüljön kicsit, és mi - leginkább te - leszünk a legboldogabb Stalkerek a világon.