Impire
  • SaGa Jr
    #17
    Én még nem vettem észre ezt a csapat mennyiség és létraszám összefüggést, ám ettől még teljes mértékben igazad lehet a dologban. Nekem elég gyakorta van több létrás letámadásban részem és több létra szokott lenni általában mint amennyi csapatom van (nem kreálok feleslegesen csapatot, max 2-vel tolom le a pályákat hiába lehetne több is. Legyártva meg vannak lények akikből aztán pótolom a veszteséget. Többen mint amennyi csapatom van (normál nehézségen játszom egyenlőre).

    Ha nincsenek harcban maguktól is gyógyulnak a lényeid. Elkószálást meg eddig nem tapasztaltam. Az őrjáratozni küldött lények mindig közel maradtak eddig ahhoz a ponthoz, ahol megkapták a parancsot. Szóval nem is zargatom egy ideje patrol-ba a csapatokat, mert nem járnak be mindent csupán egy kis területet.

    Őrjáratra inkább csirkéket szoktam küldeni. :) Ugyan viszik a helyet a csapdák elől de azok száma fejlődés során növekszik, plusz ahogy egyre több gonoszkodási pont gyűlik és egyre több cuccot szerez Baal, úgy idővel nő ezek száma is (nem nagyon de azért nő).