• Papichulo
    #615
    Ha mar te itt nagyon vadaskodsz masokkal kapcsolatban. Egy olyan undorito hazugsagon kaptalak az elobb egy par hettel ezelotti hozzaszolasod kapcsan, hogy ha van pofad megyegyszer barkit is ilyesmivel vadolni, akkor azonnal szolok egy moderatornak, hogy orokre tiltsanak ki innen!

    Errol a cikkrol van szo: http://www.sg.hu/cikkek/90893/visszatert_az_epeat_taboraba_az_apple

    En ezt irtam: (#24):

    "te közölted, hogy Atom-os tablet nincs,"

    Hazudsz! En ilyet sohasem allitottam. Idezetet!



    Erre te ezt irtad (#33):


    Rühellem, ha valaki hazugsággal vádol, miközben gátlástalanul hazudozik...

    De tudod mit, lássuk a TE szavaidat, hátha így visszaemlékszel, mi mindenről hazudtál itt most...

    "De mivel az osszes tablet ARM architektura alatt fut, ezert emlitettem, hogy nem eleg csak egy ilyen valtozatot forditani a programbol, hanem a UI-n is valtoztatni kell a tablet specialis vezerlese maitt. Ne porogjel mar ezen az ARM dolgon, mondtam, hogy jopar software-t irtam mar kulonbozo processzorokra es tisztaban vagyok az architekturak kozti kulonbseggel!"

    Ez a pár mondat töled származik, Ha jól tudok magyarul (márpedig ez az anyanyelvem), akkor itt bizony azt állítod, hogy nincs más tablet, csak ARM architecturás...


    Magyarul te ezzel bizonyitottad, hogy en valoban allitottam, hogy "nincs Atom-os tablet", bizonyitva ezzel, hogy valotlanul neveztelek hazugnak es tk. en hazudtam.

    Tudod, mi az undorito, amit csak most vettem eszre? Hogy fereg modon valtoztattal az idezeten! Nem pontosan indezted az en hozzaszollasomat, hanem kihagytad az idezojelet a "osszes" szo korul!

    Igy nezett ki az eredeti hozzaszollasom:
    De mivel az "osszes" tablet ARM architektura alatt fut, ezert emlitettem[...] (#20 - http://www.sg.hu/cikkek/90533/a_surface_miatt_kiabrandulhatnak_a_microsoftbol_az_oem_partnerei)

    Igy persze mar nem jelenti azt, hogy szerintem az osszes tablet ARM-os, amit az idezojellel jeleztem is! Te ezt nagyon jol tudtad, hogy igy mar vedhetetlen az allaspontod, ezert amikor ezt a post-omat atraktad, direkt kivetted belole az idezojelet!

    Ennel gusztastalanabb es aljasabb retorikai modszer nincs! Egy fereg vagy!